Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
fic
Private
Имам бензинова такава от близо 8 години и до сега не съм имал проблеми.

За реклама се обърнете към администратор
Здравейте!И аз да се похваля ,след много мислене и чудене се сдобих echo srm 3021.Първо да благодаря на Калоян АГРОМАРКЕТ ,човека ми направи отстъпка и хванах пролетна промоция.Него познавам нито него нито тези от Мина ,който са вносителите но със сигурност мога да кажа едно машината е супер,казано на кратко лека и зла.Японците са направили чудо.Имам вече две косения с нея справя се отлично,нямам забележки.Заедно с нея взех масло и корда.Кордата блек даимонт 2.7 с която бе заредена прави мазало млади издънки на вишни,джанки ,охлюви всичко е смлено ,като не съм я натискал докрай може би 80-85% газ.Самара е добър и мек добре разпределя тежестта.Пали изключително лесно.
Какво неми хареса - отвора на резервоара е леко ми малее,шишето на щил не влиза накрайника, сипвам с повишено внимание; първото палене леко ме притесни имаше леко като притришане и вибрация.Оставих я да поработи 10-15 мин на празен ход и после я подкарах но не съм я натискал много първия път.Вече след 30 мин сигурно всичко бе Ок.Нормално е да се напаснат чарколяците. Вече при втория път не осетих вибрация.Работи като швейцарски часовник и комшиите са доволни,казаха че тая не виЕла така като предишната - Деу 52куб.
Много съм доволен - струва си всяка стотинка.Лека и зла - точно това ми трябваше.
емовлаха - специалист
Тази година бях запуснал един терен та днес сефте го косих -полегнала житна трева около метър е била висока осукана овъртяна на всички страни, в бързината съм взел само 3.3мм корда квадрат и запуках тревата на таратайката хич не и харесваше но нямаше право на избор :) Съседа довтаса на инспекция не съм го виждал от миналата година та дъра бъра, и ми спомена, че си е купил моторна коса и тамън се кани и той да коси, почна да я хвали как косела до земята абе по-добре косела от моята, отиде до тях да я вземе .
И... Сефте днес се сблъсках със чудото на великата Корейско/Китайска конструкторска мисъл -Моторна коса DAEWOO 3HP 2.2KW 52CC
По-лека е, сравнявам е със моята Хускварна на тегло, по-тесен захват на ръкохватките има от Хускварната това ме дразнеше заради навика. Самарчето и изглеждаше прилично, тримерната глава беше със бързо зареждане. Корда на око 2.7мм квадрат марка нз Китайска някаква. Та метнах я на моя самар и я подкарах в тревичка махх 30см рехава второ косене,направо мелем за косене, бръмка си моторчето не усеща и пердаши ниско до земята изкефих се на махх препазителя е добър не ме замеря със трева , не я изгасих неволно прилични са и контролите, имам спомен като косих със Китайски нужник за 2 мин работа 3 пъти неволно я изгасих. Та питам съседа да я тествам на моя терен. Обяснява ми, че е 52сс и ще стане на мармалад полегналата трева :)
Като се преместих и замахнах в полегналата трева рекламните надписи Мощ избледняха, Китайския табун се развърза и си би камшиците. Мрън-мрън нямаше смисъл да я мъча и я загасих. Терените ни са еднакви аз смлях полегналата трева със едно зареждане , той си изкоси дребната трева също със едно зареждане резервоарите са приблизително еднакви

Преди дни си купих синтетика на Хускварна, Маслото е различно, Сравнявам го със старата синтетика, доста е по-бистро, като се вдигне към светлина да се гледа съдържанието в бутилката на цвят е виолетово,като се смеси със бензина е син цвят, на мирис в бутилката е смрад, като гори не дразни, надписа Биоразградим вече го няма

https://www-static-nw.husqvarna.com/-/i ... ONTAIN_XXL
вт май 12, 2026 5:00 pmmobilka написа:

Много съм доволен - струва си всяка стотинка.Лека и зла - точно това ми трябваше
Да си я ползваш със здраве!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: