чет яну 17, 2019 2:49 pmtolini61 написа: Да, така е. И на мен ми направи впечатление като гледах снимки и клипове на други пелетни печки. Мога да отрежа с ъглошлайф страничните планки, така,че да се открият отворите и пепелта да пада свободно в казанчето. Предполагам /не съм сигурен/ че са увеличили обема на горивната камера с цел да се повиши мощността на печката, но това е довело до запушване на тези отвори. Въобще имам идея да направя нова горивна камерка от неръждавейка. Може да добавя нови отвори или да увелича диаметъра на съществуващите. Ако някой има някакви идеи с удоволствие ще ги приема.Здравей колега,както казва burner поизпили страничните колкото да отвориш достъп до пепелника.Виж дали имаш странични дупки на горелката и ако имаш ги запуши.Остави само тези дето са на дъното.При моята горелка пробих още 4 броя защото не обдухваше добре пелетите и оставаше малко нагар.След като заварих страничните планки,запуших всички странични дупки и пробих тези 4 дупки по дъното BURNit-а заприлича на камина за отопление а преди дето казва burner направо се подиграваха с нас.Дай снимки на самата горелка.Пиши телефон.Имам въпроси във връзка с твоя контролер.Мисля да си сложа като твоя.
чет яну 17, 2019 3:29 pmelmarr написа: Здравейте.Имам камина Burnit Comfort 25plus и искам да я сменя за по малка.Подведоха ме да си взема тази голямата и сега се чудя какво да я правя.Камината ми е в пъти повече от колкото ми трябва.Някой ако иска да я сменим за по малка да пише или се обади на тел.0886/282866.Регион Велико Търново.Камината е в перфектно визуално и техническо състояние.Не тук ,по-далече от BURNit търси си нещо друго.