От мобилни телефони до цифрови камери
gogo7777 - майстор
Даааа......прекалено бавно е (мързеливо като мен) :-D
Бавно, но славно :)
MamaMy - майстор
вт юни 09, 2026 3:30 pmDundyTheCroc написа:
вт юни 09, 2026 3:25 pmMamaMy написа:
Значи имаш обикновено зарядно :lol: . Сравнително бавно и слабо за твоите нужди. :razz:
Бавно, ама универсално, стига да знаеш как да му цъкаш копчетата, ама усещам, че искаш да ти го подари :-D
А, не. Аз каквото материално ми трябва мога да си го позволя и да си го купя. Точно в този момент не мога да се оплача. Виж здраве не мога да си купя. Поне не и пълно. :-D
gogo7777 - майстор
Даааа...здравето е на първа линия. Сега се боря с това. Ще видя какво ще стане. Засега лежа като затворник на нара ама ще се оправя.....сигурен съм :-D
MamaMy - майстор
Аз две години лежах, но не става. Трябва си :axe: . Една година спах и по болници и санаториуми, но вече ходя сам. :roll:
Кики - специалист
Това зарядно беше доста полезно преди 10-15 години в моделизмите, има добри показатели за годините си и доста възможности за регулиране на заряда както на литиево базирани акумулатори така и на никел базирани, като последните може да ги зарежда по Делта пик който се регулира. Максимален ток на заряд 5А и макс. ток на разряд 1А. Оловно киселинните батерии са с предварително зададен алгоритъм на заряд като възможността за настройка е само по брой клетки. То като цяло интерфейса му и менюто за настройки са изключително смотани. За времето си беше добро.

Тема "imax B6AC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: