От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
пон юни 08, 2026 9:08 pmgogo7777 написа:
Ако го бартеросам ...
Спи спокойно. Не ми трябва. Имам си от другия, син модел и то от доста над 10 години... :)
Имам си и други "зареждачки/разреждачки"...

Тургай го под крака на някоя вана...
Ма корпуса му е халуминиЙ и киселинната атмосфера бързо ще го "излапа".
Друго си е трупче от ... дървен траверс за ЖП-то. :lol:
Ма ти нямаш такъв.
А на мен работната ми маса на двора с голямото менгеме е от ... разбичени траверси на 5-6 санта.
Едва ли има по-добро от това...
Освен ако не е текстолит поне 30-40 мм ...
А дано, ама надали...
:partyman:
MamaMy - майстор
Това е добро учено зарядно. Струваха доста пари когато бяха модерни. Сега имат аналози и копия на доста ниски цени. Аз никога не съм имал такова. Не е имало нужда.
gogo7777 - майстор
пон юни 08, 2026 10:43 pmhidrazin написа:
Друго си е трупче от ... дървен траверс за ЖП-то. :lol:
Ма ти нямаш такъв.
А на мен работната ми маса на двора с голямото менгеме е от ... разбичени траверси на 5-6 санта.
Едва ли има по-добро от това...
Освен ако не е текстолит поне 30-40 мм ...
А дано, ама надали...
:partyman:
Къде си виждал дървена траверса па ти.....къде мислиш, че ме фъргаш?

:-D
gogo7777 - майстор
пон юни 08, 2026 11:01 pmMamaMy написа:
Това е добро учено зарядно. Струваха доста пари когато бяха модерни. Сега имат аналози и копия на доста ниски цени. Аз никога не съм имал такова. Не е имало нужда.
Абе.....лъскаво, със "100 джаджи" по менюто....Може да е добро, но аз още не мога да го оценя.....за какво ли би е било нямам спомен :)
ESPACE - майстор
Упорито се опитваш да ги взривиш тези батерии. Като са две в паралел що си задал да зареждаш 2S?
gogo7777 - майстор
Ами не знам. Какво до задам и как?

ПП.....намерих как да променя. Настроих го на 1S
DundyTheCroc - майстор
Какво не ти харесва на зарядното, супер си е. Сложи му един USB кабел, качи софтуера на един комп и от там ще си цъкаш в приложението какво и как да зареждаш, освен това вероятно има и ъпдейт на фърмуера за по-нови типове батерии. Има и балансиран заряд за литиеви пакети, ама самата батерия трябва да има такава допълнителна букса, можеш и сам да си я направиш.
gogo7777 - майстор
Харесва ми, но в тая ниша с компотите....ъъъъъ компютрите съм гола-вода :-D
MamaMy - майстор
Значи имаш обикновено зарядно :lol: . Сравнително бавно и слабо за твоите нужди. :razz:
DundyTheCroc - майстор
вт юни 09, 2026 3:25 pmMamaMy написа:
Значи имаш обикновено зарядно :lol: . Сравнително бавно и слабо за твоите нужди. :razz:
Бавно, ама универсално, стига да знаеш как да му цъкаш копчетата, ама усещам, че искаш да ти го подари :-D

Тема "imax B6AC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: