ср фев 05, 2020 1:34 pmantracs_02 написа: Здравейте ползвам камина burnit 25 kw с fumis контролера сложил съм и стаен термостат на параметър 76 съм задал 2 но камината работи 5 минути и гасне четох че трябва да се даде на късо AUX входа но незнам къде се намира ще съм благодарен ако ме светнете по въпросастайния термостат го направи на недостижима температура,примерно 40 гр и няма да гасне но ако можеш го махни не ти трябва.
ср фев 05, 2020 6:45 pmBlagoB89 написа: Здравейте на всички!здр приятел, сега е топло времето , и е времето за действие на модулацията , намали 1 и 2 степен направи така да не влиза не ти трябва тази модулация
Имам малък проблем, който не мога да разбера как се е появил въобще. Камината си работеше нормално до преди няколко дни, откакто започна да вдига Т над зададената.
Не съм пипал нищо по настройките!!!
Пример:
Задал съм Т на водата 50С, камината си влиза в модулация при достигане на зададената Т , но не след дълго време я надвишава, като достига до 60С и поддържа между 57-60С.
Не влиза в режим на почистване и се налага ръчно да я изключа и почиствам на 12 часа. Иначе кинтейнерчето се препълва с пелети и достига до отвора на шнека, което е опасничко.
Ако някой има идея какъв би могъл да е проблема, моля да пише!
Благодаря!