Скоро една горелка Грейко 50 започнала да спира на всеки 4 часа както гори ,изписвала неуспешно запалване -не съм го видял каквото ми казва собственика .Който я е монтирал дал всичко от себе си без резултат
И аз прегледах нещата-бая настройки бяха оплескани -след мен горя 15 часа и пак спира за същото-тук обаче собственика казва че вади някаква топка от огнището
и след това горелката си я стартира наново и пак спира след еди колко си часа .Пелети от слънчоглед 6мм .За сега и се намали подаването на 3та и леко се увеличи въздуха да има пълно изгаряне .
Работи почти само на трета а гасне с надпис -неуспешно запалване ,помислих че е някаква грешка и я поставих на английски да видя там трябва да изпише flame los 
пон яну 07, 2019 9:56 amgnt69 написа: Аз съм вдигнал максимално времето на гасене. Имам подържане 1 минута и после почва да гаси и почва едно гасене половин час докато изгори всичко. Задал съм светло 10 за 240 секунди, след това гаси още 3 минути и почти ги няма тия налепи. Чистя горивната камера веднъж на седмица или две. Има малко налеп но никога не са падали не изгорели пелети.И при мен са така. Час и половина, до два, след гасене, все още има малко жарава.![]()
Сега си гледах последното гасене. Продължило е точно 26 минути.