Гавраил Вълков написа:Моля за помощ! Обеснете ми как да направя второ пускане на камината в един ден.Начинът по който аз го правя е следният.Отивам на часовника на меню 4 от там избирам примерно д1 избирам п1 за първа включване после дясна стрелка исписвами офф цъкам плюса за да отида на п2 която съм направил предварително запазвам с ентер.И в крайна сметка първото включване става а второто не.Ако може да кажете къде бъркам ще съм ви много благодарен.Правилно го правиш, чудно защо не се получава. Виж в меню 3 дали правилно си програмирал п2.....да няма някакво презастъпване с п1.
nokoniko написа:Първо пускане ми е от 05:30 до 08:00 второ от 18:00 до 22:00 и второто не иска.Гавраил Вълков написа:Моля за помощ! Обеснете ми как да направя второ пускане на камината в един ден.Начинът по който аз го правя е следният.Отивам на часовника на меню 4 от там избирам примерно д1 избирам п1 за първа включване после дясна стрелка исписвами офф цъкам плюса за да отида на п2 която съм направил предварително запазвам с ентер.И в крайна сметка първото включване става а второто не.Ако може да кажете къде бъркам ще съм ви много благодарен.Правилно го правиш, чудно защо не се получава. Виж в меню 3 дали правилно си програмирал п2.....да няма някакво презастъпване с п1.