nelim написа:Преди около месец звънях в завода им за да попитам за наличности,и ми бе обяснено че чак след Нова Година ще могат да осигурят,имали"много голяма поръчка за Италия"filmatoplo написа:Да -тази година развалиха качеството за сметка на цената .Аз август месец взех 2 тона на 350лв с доставката в Пловдив, тъй като видях че няма да ми стигнат, от 2 месеца отчаяно се опитвам да взема още 1 тон , ама нейсе ;)
Няма.. уж в завода имали дерт, иначе тия дето имам от лятото не са лоши, горят добре, не съм имал проблем досега с палене или бумкане ;)
Колеги, споделете настройки за Аурига 25В. Уж ми е настроена добре. Гори нормално. Няма бумтене при палене или пр. Не цапа прозорчето (чистя го веднъж в седмицата,иначе само прашинки се натрупват на него и се чистят с прахосмукачката). Чистя я всеки ден. За месец ноември до сега ми е глътнала 32 чувала по 15кг. и ми се струва че са много. Топля 4 стаи средно по 15 кв .м и баня с три алум. глидера.
Пра 10-18;
18-55;
24-135;
28-180;
55-52.
Темп на водата е 65 но никога не я достига.
В стаите 21,5 с два градуса хистерзис пар 50 и 53 са 10.
Обучението ми по настройките е само от нета и най-вече от този форум, но не съм сигурен, че всичко е наред. Ако някои може да помогне -
Благодарности!