• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nelim - специалист
Дайте да го видим тоя клип :)
Аз казвам какво пише в упътването на английски :)

Ето го и на български пак от книжката
Можете да оптимизирате горенето и работата на дозаторното
устройство в зависимост от типа и ефективностт
а на използваното гориво. С опцията за качество на горивото (Fuel quality) можете да
зададете горивната ефективност, където по-ниската стойност
означава по-влажно гориво, с по-ниска горивна ефективност, докато по-високите стойности означават висока горивна
ефективност. Можете да избирате стойности между 1 и 3.
nokoniko - специалист
nelim написа:
https://www.youtube.com/watch?v=FKHyMJEQuBc&t=220s - гледай след 2.55мин. има субтитри на бг.
nelim - специалист
Не аз за клипа с македонката питам :)

Иначе да, тук според субтитрите 1 е най-качествени.. а като думи казва просто че 1 е за хубави пелети.. просто в книжката пише друго.. явно ще трябва някой по-запознат с макетата да каже ;)
marin_ks - специалист
nelim написа:

Ето го и на български пак от книжката
Можете да оптимизирате горенето и работата на дозаторното
устройство в зависимост от типа и ефективностт
а на използваното гориво. С опцията за качество на горивото (Fuel quality) можете да
зададете горивната ефективност, където по-ниската стойност
означава по-влажно гориво, с по-ниска горивна ефективност, докато по-високите стойности означават висока горивна
ефективност. Можете да избирате стойности между 1 и 3.
Не оспорвам написаното на английски. Също знам какво чух на македонски. Не намирам клипа, но ще го имам в предвид и ще ти го пратя на лично.
nokoniko - специалист
nelim написа:
Не аз за клипа с македонката питам :)

Иначе да, тук според субтитрите 1 е най-качествени.. а като думи казва просто че 1 е за хубави пелети.. просто в книжката пише друго.. явно ще трябва някой по-запознат с макетата да каже ;)
https://www.youtube.com/watch?v=E57x0jfv3Ug - Тук македонката казва, че 1 е най-добро качество....гледай и слушай след 1.18 мин.
Последна промяна от nokoniko на чет ное 02, 2017 9:36 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Хубаво де пич българин си ,за къф чеп сричаш в клиповете на английски - та нищичко да не разберем . :x говоря за момчето в клиповете .
marin_ks - специалист
filmatoplo написа:
Хубаво де пич българин си ,за къф чеп сричаш в клиповете на английски - та нищичко да не разберем . :x говоря за момчето в клиповете .
има субтитри на български и са доста добри въпреки че и английския куца и превода с помощта на чичко гугал още повече но като се изгледат десетина пъти се схващат де :rolleyes: :?
filmatoplo - майстор
Почти всички клипове изгледах ,срича само и най важните неща ги претупва и не обяснява като хората .Като почне даден клип - полувината време минава да събере числата за да влезе в менюто и до там . :lol:
Castroledge - напреднал
Колеги дайте съвет как да върна на старите мощности камината 1-8 2-12 3-16 4-20
nokoniko - специалист
Castroledge написа:
Колеги дайте съвет как да върна на старите мощности камината 1-8 2-12 3-16 4-20
Не мога да ти помогна как да ги върнеш, но тези мощности са само за информация....реално мощността я определяш ти в параметри 10 и 18 в зависимост от това какво подаване на пелети си му програмирал и пар.24 и 28 количестното кислород.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: