• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nokoniko - специалист
Мощностите на камината са 1,2,3,4 и ауто. Защо 5та степен е АУТО? Има ли някаква разлика между първите 4 степени и петата/ауто/освен, че е най-мощната?
filmatoplo - майстор
От Ауто май минава директно надолу на степен 1 .Лошото е че не индицира на коя степен се намира в момента ,ако управлението беше Натурела ехееее. :wink: Трябва да им пиша на Македонците.
nokoniko - специалист
filmatoplo написа:
От Ауто май минава директно надолу на степен 1 .Лошото е че не индицира на коя степен се намира в момента ,ако управлението беше Натурела ехееее. :wink: Трябва да им пиша на Македонците.
Индицира на коя степен е, но го показва в киловати. На АУРИГА са - 1ва- 8к.в., 2-11, 3-16, 4-20 и 5/ауто/-25. Когато си в менюто със степените с натискането на + виждаш мощностите и може да се ориентираш на коя степен си в момента, но както казах ги показва в киловати.
filmatoplo - майстор
:) Това го знам ,но е допотопно да станеш от дивана и да бараш дисплея че да видиш степените :wink: .
nokoniko - специалист
filmatoplo написа:
:) Това го знам ,но е допотопно да станеш от дивана и да бараш дисплея че да видиш степените :wink: .
СЪГЛАСЕН :partyman:
nelim - специалист
Да, и мен това ме дразни, не мога да си нагласям какво да показва, през кои стойности да върти.. ми то си ми показва някви.. и примерно ми показва температура от вътрешната сонда, която хич не ме интересува, за разлика от тази на водата :)

Това е малко недомислено, но мисля че е ограничение от фумис контролера, а не от макетата.
sispol - напреднал
Помагайте хора. Излиза ми грешка за смяна на батерията на контролера. Мога ли сам да си я сменя (и как става това), или да следвам инструкцията и да викам техник? И всъщност колко издържа една такава батерия?
foca - помощник
nelim написа:
Да, и мен това ме дразни, не мога да си нагласям какво да показва, през кои стойности да върти.. ми то си ми показва някви.. и примерно ми показва температура от вътрешната сонда, която хич не ме интересува, за разлика от тази на водата :)

Това е малко недомислено, но мисля че е ограничение от фумис контролера, а не от макетата.
Няма ли начин да показва само темп. на вода или въздух? За чий върти всичките показания,без тия най -важните... ?
nokoniko - специалист
foca написа:
nelim написа:

Няма ли начин да показва само темп. на вода или въздух? За чий върти всичките показания,без тия най -важните... ?
Има начин. Отиваш в настройките/най-вдясно/. Отиваш на С3 и го правиш OFF. Тогава показва това, на което го оставиш без да го сменя. :partyman:
filmatoplo - майстор
И при последната камина която пусках всяко показание си седеше на което го оставя ,примерно показва стайната температура и си седи там ,с плюса гледам втората температура на водата и си седи там ,пак с плюса отивам на трета температура за газовете и пак там седи до нова промяна .Имал съм случай при който се променят показанията ,не съм ги базикал ( що се отнася - и аз откривам нови неща по менюто ).
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: