Мощностите на камината са 1,2,3,4 и ауто. Защо 5та степен е АУТО? Има ли някаква разлика между първите 4 степени и петата/ауто/освен, че е най-мощната?
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nokoniko
- специалист
3262 мнения в "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения."
filmatoplo
- майстор
От Ауто май минава директно надолу на степен 1 .Лошото е че не индицира на коя степен се намира в момента ,ако управлението беше Натурела ехееее.
Трябва да им пиша на Македонците.
nokoniko
- специалист
filmatoplo написа:От Ауто май минава директно надолу на степен 1 .Лошото е че не индицира на коя степен се намира в момента ,ако управлението беше Натурела ехееее.Индицира на коя степен е, но го показва в киловати. На АУРИГА са - 1ва- 8к.в., 2-11, 3-16, 4-20 и 5/ауто/-25. Когато си в менюто със степените с натискането на + виждаш мощностите и може да се ориентираш на коя степен си в момента, но както казах ги показва в киловати.Трябва да им пиша на Македонците.
filmatoplo
- майстор
nelim
- специалист
Да, и мен това ме дразни, не мога да си нагласям какво да показва, през кои стойности да върти.. ми то си ми показва някви.. и примерно ми показва температура от вътрешната сонда, която хич не ме интересува, за разлика от тази на водата 
Това е малко недомислено, но мисля че е ограничение от фумис контролера, а не от макетата.
Това е малко недомислено, но мисля че е ограничение от фумис контролера, а не от макетата.
foca
- помощник
nelim написа:Да, и мен това ме дразни, не мога да си нагласям какво да показва, през кои стойности да върти.. ми то си ми показва някви.. и примерно ми показва температура от вътрешната сонда, която хич не ме интересува, за разлика от тази на водатаНяма ли начин да показва само темп. на вода или въздух? За чий върти всичките показания,без тия най -важните... ?
nokoniko
- специалист
foca написа:Има начин. Отиваш в настройките/най-вдясно/. Отиваш на С3 и го правиш OFF. Тогава показва това, на което го оставиш без да го сменя.nelim написа:Да, и мен това ме дразни, не мога да си нагласям какво да показва, през кои стойности да върти.. ми то си ми показва някви.. и примерно ми показва температура от вътрешната сонда, която хич не ме интересува, за разлика от тази на водатаНяма ли начин да показва само темп. на вода или въздух? За чий върти всичките показания,без тия най -важните... ?
filmatoplo
- майстор
И при последната камина която пусках всяко показание си седеше на което го оставя ,примерно показва стайната температура и си седи там ,с плюса гледам втората температура на водата и си седи там ,пак с плюса отивам на трета температура за газовете и пак там седи до нова промяна .Имал съм случай при който се променят показанията ,не съм ги базикал ( що се отнася - и аз откривам нови неща по менюто ).
Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература