• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Фабрично е на 1 ,и аз не съм пипал 2 и 3 .
andy_forresite - майстор
Това не е ли да си направите три вида настройки за три вида пелети и само да си ги цъкате от менюто според коя партида се гори?
nokoniko - специалист
andy_forresite написа:
Това не е ли да си направите три вида настройки за три вида пелети и само да си ги цъкате от менюто според коя партида се гори?
Май не е.....
sstenly1 - специалист
2 и 3 са процентно променени настройки от 1,ама какъв е процента,май само макетата си знаят.
filmatoplo - майстор
Изглежда е така , веднъж при един македонски клип ,жената го обяснява че 1 е за най добър пелет .
genaid_03 - напреднал
nokoniko: С какви размери са турболаторите, които си направил от арматурното желязо? Искам да направя същите на моята Alba.
nokoniko - специалист
genaid_03 написа:
nokoniko: С какви размери са турболаторите, които си направил от арматурното желязо? Искам да направя същите на моята Alba.
На водопроводна тръба половин цол съм навил на ръка арматурно желязо 6 мм. Пръчки дълги по 2 метра след навиването се получава около 80 см турболатор. На клипа се вижда, че съм ги вързал по двойки с тел, за да не подпира капака , за да си легне на въжетата.
filmatoplo - майстор
Не може ли ако си поиграе човек да ги направи две по две да се движат нагоре надолу и да чистят ,като за целта се завари по една шпилчица която да се показва през отвор през капака ,и така тая шпилка катонсе дръпне нагоре да движи пружините и да чисти ,там 2 санта да движи пак е нещо .
nokoniko - специалист
filmatoplo написа:
Не може ли ако си поиграе човек да ги направи две по две да се движат нагоре надолу и да чистят ,като за целта се завари по една шпилчица която да се показва през отвор през капака ,и така тая шпилка катонсе дръпне нагоре да движи пружините и да чисти ,там 2 санта да движи пак е нещо .
Ще се мисли нещо подобно, но лятото за следващия сезон.
genaid_03 - напреднал
nokoniko написа:
genaid_03 написа:
На водопроводна тръба половин цол съм навил на ръка арматурно желязо 6 мм. Пръчки дълги по 2 метра след навиването се получава около 80 см турболатор. На клипа се вижда, че съм ги вързал по двойки с тел, за да не подпира капака , за да си легне на въжетата.
Навивките плътни ли са или трябва да оставям разтояние?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: