• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tosco - специалист
Опс, извинявам се, правилна забележка. Алба 18кв. :partyman:
Здравейте,
Вярно ли, че като настоиш камината по нейния седмичен програматор не можеш да я стартираш и гасиш в друг период?
nokoniko - специалист
pavel_ef написа:
Здравейте,
Вярно ли, че като настоиш камината по нейния седмичен програматор не можеш да я стартираш и гасиш в друг период?
Мисля, че не е вярно.
nelim - специалист
И аз открих сезона сутринта. :)

Когато монтираха и запалиха камината лятото, при първото палене малко пропуши и миришеше като на боя.

Прави ми впечатление че все още камината малко пропушва, но не е когато разпалва, а около няколко минути след това, вероятно като се нагреят ламарините, при вас имаше ли го тоя ефект и колко време продължава? :)
Пуши най-много в началото докато е на 5-та степен и след това спира

ето едно клипче

https://www.youtube.com/watch?v=It0WWaWVkVM
simeon_86 - напреднал
При първоначалното палене имахме такова припушване и мирис на боя. Все пак боята обгаря. Но това е доста силен пушек, който мисля, че не е обичаен. Ние нямаме такава аномалния с нашата. Ecospar 12кв
nelim - специалист
Ами ще изчакам да започне сезона, че да обгори хубаво и ако продължи да пуши ще видим :)
filmatoplo - майстор
:wink: Скоро ще пипам 2 камини ,една Аурига с водна риза и една с въздушна риза Карина ,и двете са на Еко спар ,та ще пиша по на там.При първоначално палене обгаря боята и мирише на пушек и боя ,обаче заводски настройка за палене е с по висока доза и огъня е доста буен ,намаля се един параметър ,забравих кой точно , скоро ще си припомня. :roll: цифрата е заводски 10 сваля се на 2 .
nokoniko - специалист
Не мога да открия къде/в менюто/ може да се активира ръчно шнека./на аурига/ :partyman:
roland - специалист
Очаквам мнение с добри параметри на Алба 18. Откакто я инсталираха 1-2 пъти си играх и гореше добре, но в последствие пак взе да черни бързо и да не ми харесва как натрупва сажди по камерата. Моля, някой който се е заиграл повече от мен да предложи читава настройка за новия сезон. Също така се замислям да правя бартер с някой за Аурига 25, защото скоро ще пускам още 2 стаи от къщата и се съмнявам, че албата ще смогва. Сигурен съм, че заради препоръки от запас, половината население си накупха Аурига за апартаменти и къщи по 70 квадрата и сега се чудят какво да ги правят. Албата ми е от новите модели с двата капака, купувана Октомври м.г.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: