Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
емовлаха - специалист

За тази опаковка/етикет по-скоро, съм питал в темата за трионите, дали е старото масло със различен етикет, първия етикет маслото е със неутрален мирис в тубата. Това дето си показал и е в клипчето е син цвят него не съм ползвал
Последния етикет е смрад в тубата, но като гори не дразни и на цвят е друго сравнявах го със първия стария етикет
Спестено е в описанието там за над 55сс и биото описано е като безпепелно горене
Хускварна няма масло със зелен цвят
Зелен цвят са двете масла на Щил супер и ултра и на други марки
bigdragon - майстор
А дали ще питам, ако не съм го видял с очите си?

Опаковката си беше надлежно запечатана с термо фолио.
Ще се опитам да направя снимка на капачката с висока
резолюция, на която да се вижда цвета на това, което е
било в тубичката...
емовлаха - специалист
Виж датата на производство! и сподели на мирис ако е останал как е в сравнение с литърчето ако е отворено. Как го виждаш това в клипчето като цвят
При мен източената горивна смес клони към зелено след престой от малко над 2 месеца

Та да допиша още какво съм направил със източеното гориво от моторната коса.
Една част сложих в малка бутилка от минерална вода като изплакнах бутилката със вода и не я подсуших
Размътва се при разклащане отива на цвят към бяло със едва доловим отенък на зелен цвят
след време по-голямата част на водата отива на дъното и малка част остава като малки капчици по-стените на бутилката и възвръща първоначалния си цвят.
Втора бутилка със малко смес сложих на тъмно
Трета оставих на дневна светлина
Интересно ми е колко време ще отнеме на горивото да стане на цвят както беше в резачката

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: