• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
нед юли 05, 2026 2:13 pmChefo77 написа:
Хора, това момче ... ще стане шампион определено.
Определено е класа пред другите.
Защо не и да запише името си сред най-добрите в историята на Формула-та

:supz: :supz: :supz:
Kumay - майстор
Аз го виждам като един обран от към емоции и уравновесен Шумахер.
Дано да го надмине!
Chefo77 - майстор
нед юли 05, 2026 9:09 pmKumay написа:
Аз го виждам като един обран от към емоции и уравновесен Шумахер.
Дано да го надмине!
Аз го виждам като съвършения пилот - без ненужна агресия, с перфектната преценка за точния момент на удар, след като дълго време е преследвал обекта, с умения да използва всичко по машината в максимална степен.
Дано сме прави!
Станах фен на формулата на дърти години.. много ме кефи Никола и още повече ми допада как всява страх сред останалите състезатели. Или така ми се струва като новобранец? :-D
Lux Æterna - специалист
Новият стар "Чирак" пак се реинкарнира за N¹⁰⁰ път!

("-Човек тъкмо се зарадва, че е намерил адекватен форум без спам и се окаже, че не е баш така..")

За такива индивиди всеки форум цял живот ще е "срано место"!

Поздрави
Chefo77 - майстор
вт юли 07, 2026 11:56 pmGreatFuture написа:
Станах фен на формулата на дърти години.. много ме кефи Никола и още повече ми допада как всява страх сред останалите състезатели. Или така ми се струва като новобранец? :-D
Не ти се струва.
И не само на състезателите.
gogo7777 - майстор
Мдаааа....агресията, с която притеснява пилота пред него е очебийна. Предизвиква у тях "страх" и правят грешки от, които нашето момче се възползва. Тактика и/или "игра на нерви" според мен.

:drinkers:
Николов Н. - специалист
Изнервянето влиза в тактиката!
Chefo77 - майстор
Това не е агресия, Гого. Това е лов :)
MamaMy - майстор
Браво на Цолов! До някъде се радвам на неговите успехи, но само до някъде. На неговото място могат да бъдат сигурно 1000 или 2000 българчета. Със същите способности, но без подходящите връзки и финанси на родителите си тях никой, никога не ще ги открие. Малко са, да не кажа единици като "Камата" които имат шанса и биват забелязани заради таланта си. Просто футбола е масов спорт. Ако си говорим истината в индивидуалните спортове, особено скъпите, ти трябва "вуйчо владика". Така като се замисля от моето детство познавах само едно момче имащо картинг. Баща му беше маниак. Сега не е по-различно. Просто "инструментите" са малко по-достъпни, но до тези спортове случайни деца от средната класа дори и супер талантливи просто нямат шанс за достъп.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Никола Цолов" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: