Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.

Корпорация KUB и 104 сгради в Баба Алино край Варна

Анкетата е активна до пон май 24, 2027 10:15 pm

16%
Ще ги узаконят по нашенски.
3
16%
Ще ги узаконят под натиск от ЕС и Украйна.
3
11%
Ще ги съборят и ще плати KUB/Украйна.
2
26%
Ще ги съборят и ще плати цялата държава (да се разбира всички ние).
5
21%
Ще ги оставят така, във "висящо" положение.
4
Няма гласове
Ще ги "национализират" и ще ги дадат на наши "бизнесмени" за довършване и реализация.
Няма гласове
Ще "докажат" че всичко е законно.
5%
Ще "докажат" че всичко е законно и ще осъдят България.
1
5%
Друго. Моля опишете!
1

Общо гласове: 19

hidrazin - майстор
Голям смях:
ЦЪЪЪК

Невзоров и другите украинци около него вероятно продължават да си мислят че българите сме "бушмени" и може да се отнасят с нас както с хората в Украйна.
Публикуваните документи са ... пълен ФАЛШ.
Тоя какво си мисли и на какво се надява? Че е платил едни 4 милки на санкционирания ДП и ортака му ББ ли?
И че всичко ще е О.К. :-D

Да идват БУЛДОЗЕРИТЕ. Поне 40-тонни Komatsu... :-D
:partyman:
kozl - майстор
вт юни 02, 2026 9:30 amDundyTheCroc написа:
Всеки проблем си има име и адрес както е казал другаря Сталин, всеки един чиновник, положил подпис под фалшивите документи за селището трябва вече да е в прокуратурата, стига с тази групова безотговорност.
Нотариалните актове дето са минали през нотариусите фалшиви документи ли са?

Ако да, а за мен е така и нотарусчетата товарищ Сталин :axe:
silent - майстор
Няма отговор "Не ме интересува"
MamaMy - майстор
Истината приятели е, че покрай войната в Украйна се напълнихме с измет. Благодарение на прежде управляващите ни които захлебиха от тази дандания и то много сериозно, цялата украинска мафия се пренесе у нас. Почиваха си безплатно цяло лято по хотелите на наши разноски. Построиха си разни прогимназии по плажната ивица. Не съм сигурен дали не довършиха и "подпорната стена". Все разни дребни далаверки. Едрите с продажбите на оръжие през Полша, директната продажба на БТР-и и др. подобни кой ти ги помни. Не кюлчета в нощното шкафче, ами златни тоалетни чинии ще си купят.
Chefo77 - майстор
чет юни 04, 2026 6:59 amkozl написа:
Всеки проблем си има име и адрес както е казал другаря Сталин, всеки един чиновник, положил подпис под фалшивите документи за селището трябва вече да е в прокуратурата, стига с тази групова безотговорност.

Аз пък друго да попитам.
Някакъв нотариус онзи ден обяснява, че нямало как те (нотариусите) да проверяват истинността на документите. Въпрос - тогава каква точно е функцията на тези люде и за какво им се плащат определените със закон немалки такси?
Chefo77 - майстор
И още нещо ... малко от кухнята.
По случайност имам познати и клиенти из ръководните институции из варненско. Когато секретарката на главния архитект ти каже, че от две години всяка седмица изпращат по една папка с документи (и сигнали) в ДАНС, а резултат отсреща няма, какво точно трябва да си мисли обикновения страничен, теоретично безпристрастен човек?
kozl - майстор
пет юни 05, 2026 10:36 amChefo77 написа:
чет юни 04, 2026 6:59 amkozl написа:

Аз пък друго да попитам.
Някакъв нотариус онзи ден обяснява, че нямало как те (нотариусите) да проверяват истинността на документите. Въпрос - тогава каква точно е функцията на тези люде и за какво им се плащат определените със закон немалки такси?
Нямало как, защото са се съгласили с далаверата и са вътре в нея. #-o
Chefo77 - майстор
Е точно това е - че могат, но не са длъжни да го правят. И ако изповядат сделка, която е нереална, не носят отговорност. Дали не са направени умишлено така нещата, че да могат да бъдат "стимулирани", без това да носи риск за тях?
kozl - майстор
И тогава кой е отговорен за издаване на документ за собственост по фалшиви документи :?
Chefo77 - майстор
пет юни 05, 2026 1:41 pmkozl написа:
И тогава кой е отговорен за издаване на документ за собственост по фалшиви документи :?
Би трябвало да е този, който предоставя документа за истински.
И гледай друго - който е платил кеш добре, губи парите (при евентуално събаряне) и съди продавача. А тези, които са с ипотечен кредит? Хем губят имота, хем кредитът им си остава дължим. Т.е. и на банките не им дреме дали имотът е законен, или не. На мен за 8 евра ми искаха не знам за колко години назад отчетите на фирмата, поръчител и майчиното мляко, за апартамент е достатъчна само "честната дума"...

Тема "Корпорация KUB и 104 сгради в Баба Алино край Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: