• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Lisko - майстор
вт май 05, 2026 11:28 amMamaMy написа:
Щом са го взели с линейка не е от препиване. Може и да са го нагостили с някой изотоп.
Не може. Той е техен човек.
hidrazin - майстор
Има един клип в тубата "ВОЛЕН ГОТВИ СПАГЕТИ У ДОМА ПО СВОЯ РЕЦЕПТА".
В соса за спагетите слага ... една капачка домашна ракия. :-D
Коментар под клипа:
има си хас в спагети Сидерони да няма ракия
(Между другото рецептата му за соса е пълен отврат.)

Лично аз не виждам някаква супер драма. Основния "проблем" е че е публична личност.
Поне не е направил скандал, сбиване, престъпление, катастрофа ... като например оная "княгиня Калина".
:partyman:
P.S. За ЛЮБОЗНАТЕЛНИ:
Не, не съм му фен на Воленчо като политик.
Нито пък както човек, защото не го познавам и не се интересувам от личния му живот.
MamaMy - майстор
Aко беше препиване все някой съпартиец щеше да го откара. Не съм му фен и не го харесвам, но когато е за истината трябва да се признава. Може някой да е организирал фотосесията с цел дискредитиране, но да беше за някой нормален. За Сидеров едно напиване и търкаляне в парка е като рекламен клип пред избирателите му. :lol:
hidrazin - майстор
Пловдив, камион на "Градини и паркове" се развихря...
ШИфьора на IVECO-то влезе с хъс в BMW-то. :-D

ЦЪЪЪК

За BMW-та хич не ми е жал ама все пак...
:partyman:
ESPACE - майстор
Този или беше пиян или надрусан.
kozl - майстор
Изобщо не гледах БМВ-то. Виждах критична ситуация с пешеходката.
Слава богу жената направи сполучлива маневра и избегна фатален инцидент.
Baлepu - специалист
Жена ми и аз купихме от колата сандвич в Макдоналдс и аз подадох банкнота от 5 долара.
Нашата обща сума беше $4,25, така че подадох и 25 цента.
Момичето каза, "Давате ми твърде много пари."
Казах: „Да, знам, но по този начин можете просто да ми върнете един долар“.
Тя въздъхна и отиде да повика мениджъра, който ме помоли да повторя молбата си.
Направих го, той ми върна 25-те цента и каза: „Съжалявам, но ние не правим такива неща.“
След това касиерката ми върна 75 цента ресто.
Не обърквайте хората в Макдоналдс!

Трябваше да ремонтираме вратата на гаража.
Майсторът ни каза, че един от проблемите ни е, че нямаме достатъчно мощна дрелка.
Помислих за минута и казах, че имаме най-мощната, правена по това време, 1/2 конски сили.
Той поклати глава и каза: „Имате нужда от 1/4 конски сили.“
Отговорих, че 1/2 е по-голямо от 1/4 и той каза: „Неее, не е - 4 е по-голямо от 2."
Не сме ползвали този сервиз оттогава...

Живея извън града.
Наскоро новият ни съсед се обади в местния градски съвет, за да поиска премахването на знака "ВНИМАНИЕ ПРЕСИЧАТ ЕЛЕНИ", който беше на нашия път.
Казал: „Тук много елени биват блъскани от коли! Не мисля, че това вече е добро място за пресичане на елени."

Бях на летището и един служител ме попита:
„Някой слагал ли е нещо в багажа ви без ваше знание?“
На което аз отговорих: „Ако беше без мое знание, как бих могъл да знам?“
Той се усмихна снизходително и каза: „Точно затова питаме“.

Светофарът за пешеходци на ъгъла издава звуков сигнал, когато е безопасно да пресечете улицата.
Бях с позната в колата и тя ме попита дали знам за какво служи звуковият сигнал.
Обясних, че сигнализира на незрящи, когато свети червено.
Ужасена, тя каза: „Кой, за Бога, разрешава на слепите хора да шофират?!“
Тя е държавен служител.....

Когато жена ми и аз пристигнахме в сервиза, за да вземем колата си след ремонт, ни казаха, че ключовете са били заключени в нея.
Заварихме механика, който трескаво работеше, за да отключи вратата от страната на шофьора.
Докато гледах от страната на пътника, инстинктивно натиснах дръжката на вратата и открих, че е отключена.

„Хей", обявих на техника, „Отворено е!" Неговият отговор беше: „Знам. Вече оправих тази страна".

Jason M Miney
От мрежата
nikolson - майстор
Случка от онзи ден. Отивам в офиса на едни "пощенски гълъби" на Дебелото. Имаше три-четири екземпляра от индобългарския етнос. Не можаха да сметнат ресто от 4.07 до 3.57 за едни документи, на компютър пробваха, консултираха се, накрая им казах "върнете ми 60 стотинки", последва облекчение и "а, да бе". Това в ЦГЧ. Облечени с униформите, говорещи без акцент.
Baлepu - специалист
10 цента "да се научат да смятат" :-D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33

Тема "Ако не беше истина, щеше да е голям майтап" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: