• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет ное 14, 2025 12:03 pmfbr написа:
Защо не ползвате предплатените пакети за такива неща. Има начин за преносимост на номер към друг оператор с минаване от сметка към предплатен план. Плащане през онлайн банкиране, сега всички оператори предлагат и допълнителни пакети към предплатения план.
Защо, наистина, м?
silent - майстор
Питах в МЕНТЕЛ/А говно мога ли да прехвърля карта от ВИВАЛОМ към тях на преплатена тарива. Казаха НЕ само с договор. Ами ебавайте си майката мафията.
kozl - майстор
Въпросът ми е къде е договора :? :? :? :? :?

И така договора на майка ми изтече. Преди я водех в клиентски офис на Йетел да си подписва договора, но нещата се влошиха и вчера едва намерих време да се отбия в клиентски офис за подновяване на договора.
Тука ще се върна в миналото, две години назад, когато майка ми подписа предишния договор с Йетел в мое присъствие. Аз пак нямах време да го чета и се доверих на служителката, а тя обяви цената на месечната таксо без ДДС. Аз предварително бях правил проучване към Виваком и А1 за цени и обявената цена от служителката на Йетел беше най-ниската. Да ама без ДДС, което разбрах при първото плащане, защото и тогава като сега пак времето ми бягаше.

В общи линии измамна практика, а аз мното мразя такова отношение, откак си преподписах договор с Виваком без да подозирам това, като подписах за получена пратка от куриер.

Но вчера, събрах си бумагите от офиса и се затърчах към следващото действие по график и си мисля като намеря време ще прочета договора. Е сега вадя бумагите и :shock: договор нямам. Открих само споразумение за отстъпка 20% поради група инвалидност, удостоверена с ТЕЛК. И пак требе да вервам, че цената ще 13,60 евро/месец :prayer:
Пак питах за фактурите, като споделих проблема с SMS-те за регистрация в сайта им и отговора - получаване на хартия от офиса.
Аз съм абонат на Виваком и фактурите ми ги пращат на мейла, та поне там го няма този проблем.
На първо време ще пиша по мейла до Йетел да разбера поведението им и после ще предприемам следващ ход.

За тези, на които им се чете повече:
Последният ми договор с Виваком е от 2021 г за 2 години. След това отказах да го подновявам и въпреки, че загубих екстри като неаграничени минути в страната и 20 Гбт интернет в страната, сега съм на срочен договор при уж условията на договора от 2021 г. 1000 предплатени минути в страната и 3 Гбт интернет в страната, обаче в ЕС извън България имам 20 Гбт :? Логически Виваком не признава България за страна от ЕС :shock:
Но цената ми я повишиха при внеобщото повишение. Аз поне в това де са ми дали като договор не намирам текст, който да предвижда увеличение на цената за месечния абонамент :?
Изглежда тези договори трябва да се подписват с вещ по телекома адвокат :?
  • 1
  • 2

Тема "Йетел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: