Срещал съм няколко различни изхода размера ,по скоро размер към 50 ,в единия случай беше гола тръба към която се захващаш със заварка ,срещал съм и с готова резба ,предполагам вече се продават така .цитат от паспорта-Поставете уплътнението φ 90x60x3 върху горната част на фланеца на задната секция и фиксирайте фланеца на горещата вода. Фланецът следва да бъде заварен към разпределението на топлата вода предварително.
вт мар 10, 2020 10:29 amfilmatoplo написа: Срещал съм няколко различни изхода размера ,по скоро размер към 50 ,в единия случай беше гола тръба към която се захващаш със заварка ,срещал съм и с готова резба ,предполагам вече се продават така .цитат от паспорта-Поставете уплътнението φ 90x60x3 върху горната част на фланеца на задната секция и фиксирайте фланеца на горещата вода. Фланецът следва да бъде заварен към разпределението на топлата вода предварително.Аха-а-а. Благодаря filmatoplo. Зачетох се сега и в английската версия (от 2010 г.)
... и в BG, но за варианта "Basic"
'By welding connect the upper heating water outlet with heating system'.
'Чрез заваряване свържете горния изход на отоплителната вода с отоплителната система'.
Явно ще трябва да си взема някакъв 'черен' преход от 2" към 1" и да го заваря за тръбата с фланеца.
Е защо да е лесно, като може да е трудно ?!?
...Но, пък тук (на снимката) е изпълнено без заварки.
Май ще е най-добре да взема фланеца 'в джоба' и с него - в магазина.