Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
prasse - специалист
Като си почнал с IQ-то... Къде си се "учил" да пишеш? Страхотен формат на разположението на препинателните знаци! :shock: И липса на такива на места, където трябва да ги има... :?
Последна промяна от prasse на съб авг 29, 2026 8:40 pm, променено общо 3 пъти.
mika - специалист
чет авг 27, 2026 5:17 pmbmwww написа:
...пари на майстори не давам щото им нямам доверие .
съб авг 29, 2026 5:15 pmbmwww написа:
...така че не бъдете скъперници да споделяте знания .
Да споделят, ама като ви нямат доверие...
hidrazin - майстор
Готов съм така или иначе , докато ви четох умните коментари си вързах инсталацията на долния етаж ...
СУПЕР !!! =D> =D> =D>
Радвам се защото ако стане "проблем" отговорността ще само и изцяло твоя.
Но не и на който и да е тук дал ти правилните съвети. :)

Между другото и като ти гледам писаниците ти тук...
Май си писал САМО и ЕДИНСТВЕНО с надежда някой да ти одобри простотиите с ел.инсталацията които си "издялал"?
Мииии... НЕ. Няма да стане. Никой с всичкия си няма да те подкрепи/одобри.
Тааа... носиш си раничката.
:partyman:
hidrazin - майстор
чет авг 27, 2026 6:39 pmНиколов Н. написа:
Прочети на 25.08 - 19.10 какво съм написал.
Не е желателно да го чете. Там са само откровени лъжи поради тотална некомпетентност...
Нали се разбрахме? С електротехниката СИ на ВИЕ. :) Толкоз.
hidrazin - майстор
съб авг 29, 2026 10:20 pmНиколов Н. написа:
:lol:
Така е. Който види/прочете "творбите ти" не спира да се ХИЛИ.
Аре бегай за зелен хайвер...
valentino76bs - майстор
Готов съм така или иначе , докато ви четох умните коментари си вързах инсталацията на долния етаж , TT заземяване . Реших да е ТТ за да не заземявам енергото и улицата в моя двор . 3 кола по 1.5м през 2 метра един от друг . Не съм мерил с професионален уред , ще измеря ксто намеря , но на базов тест свети крушка, ДТЗ ще работи . Доколкото се образовах , и 10 ома съпротивление да постигна , АП 25А пак няма да падне никога . Горен етаж съм оставил 2 жилна инсталация с мостове в контактите , 3 жилна между , таблата , някой ако му се кърти някога да я прави и горе 3 жилна . От зарядно за телефон и лаптоп ток няма да ме хване . Благодаря ви за тъпите коментари , абсолютно никаквата насока и нито един отговор по темата , освен , че нищо не разбирам , което пък ме стимулира да чета . С тези бързи темпове на развитие в световен мащаб , нямам търпение да видя IQ-то тук другата година . Предполагам , че ще има само базови срички . Не забрявайте , че като умрете , все някой трябва да наследи вашата професия , така че не бъдете скъперници да споделяте знания . Няма изглед скоро в БГ пазара да се наводни от електротехници . Леб ше има .
Абсолютно недопустимо е това нямаш право да го правиш!
Пълен аматьор си и сътворяваш глупост след глупост и излагаш на опасност живущите в тая къща.
Между другото всички ли фенове на тая марка сте такива фанатици... :-D
bmwww - специалист
Кое е надопустимо ? Що , ако съм купил етаж от къща и съседите са на двужилна , аз на трижилна - така допустимо ли е ? Каква е разликата ? Да не да е допустимо ЕРП да връзват на мост нула и земя ? Имат ли ДТЗ в таблата ? Кажи като си толко компетентен , коя система е допустима ? Кажи ако прекъсне нула коя е допустимата система ?

Тема "От двужилна към трижилна инсталация на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: