Потребител 1 написа:Здр. Как се справяте с зацапването на стъклото. Какви ли параметри не ползвах само това не се оправя след загасянето и след самото продухване трябва пак да се изчисти. Камината е алба 18 като цяло съм доволенСпасението е в парцала. Другия начин е да я накараш да не гори на богата смес във всичките режими. Демек да не липсва кислород.
Трифон П.Трифонов написа:Няма как да не липсва кислород, никой за сега не иска да си пробие дупка за да дърпа отвън ... ;) А и не мисля че много ще се промени проблема със зацапаното стъкло ... Тази камина си пука пуканки ... бърнит 23 който е е зглабян в завода на екоспар едно време и той пука пуканки и прави пламаци, че чак ти иде да викнеш пожарната ...Потребител 1 написа:Здр. Как се справяте с зацапването на стъклото. Какви ли параметри не ползвах само това не се оправя след загасянето и след самото продухване трябва пак да се изчисти. Камината е алба 18 като цяло съм доволенСпасението е в парцала. Другия начин е да я накараш да не гори на богата смес във всичките режими. Демек да не липсва кислород.