пет фев 19, 2021 7:56 amLazarGanev написа:Да благодаря ти доста полезен отговор ще взема да пробвам от 1ви Майср фев 17, 2021 9:02 pmnemetza написа: Здравейте, понеже се поразрових из настройките на печката и сега на 1ва степен при зададена вода от 55градуса не иска да вдигне повече от 50градуса на водата някой може ли да ми даде оптимални настройки за Eco spar Alba18 става на въпрос за малка фамилна къща около 50квадрата с 4 радиатора.чет фев 18, 2021 11:04 pmnelim написа: А защо си я ограничил да работи само на първа степен ?пет фев 19, 2021 7:47 amnemetza написа: Ми смятам че ма 1ва степен ми е по икономична. Ако греша приема съвети .Грешиш разбира се - пробвай да я загасиш, да видиш че ще е още по-икономична!![]()
пет фев 19, 2021 9:39 amnemetza написа:Когато Лазар е ироничен, направи обратното и няма да сгрешиш.пет фев 19, 2021 7:56 amLazarGanev написа:Да благодаря ти доста полезен отговор ще взема да пробвам от 1ви Май
Грешиш разбира се - пробвай да я загасиш, да видиш че ще е още по-икономична!![]()
![]()
Все пак, не е саркастичен.
Както навън не е еднакво студено, така вътре няма да е еднакво топло, при еднакво подавана мощност. Нали днес успявам да мисля логично, или греша?