Най - вълнуващия въпрос зимно време.
g.gushterov83 - специалист
пет яну 11, 2019 7:11 pmvalentinpetrov написа:
Моля за помощ имам стаен термостат САЛУС при гасене на осветлението в котелното изключва котела знам че работи с радиочестота възможно ли е от ключа да прави искра и подава някакъв сигнал и кара приемника да изключва така прави от 10. 8 пъти не всеки път но го прави моля за мнение не знам дали да не му сменя честотата
Ако лампата е светодиодна пробвай да я смениш.
ventzi48 - специалист
Имам нощна лампа която се палеше и гасеше с докосване и работеше доста дълго време. В един момент започна да прави номера-сама се запалваше и изгасваше. Преместих я на друг контакт в стаята и си работеше нормално. Двата контакта се разклоняваха от една кутия???На първият има включена друга нощна лампа с обикновена крушка и тази с докосване. Още не знам какъв е проблема. Пробвай да захраниш лампата в котелното от друга верига в която не си включил приемника на термостата.
Трябва да опъвам удължител но ще пробвам
filmatoplo - майстор
:? :) Свързан е правилно нали . :wink:
g.gushterov83 - специалист
@valentinpetrov Пробвай да смениш ключа, възможно е и да е лоша връзка някъде по инсталацията.

Днес реших да почистя котела и се натъкнах на нещо, което не бях виждал до момента - пепелта залепнала по стените на Виадруса и по чугунените плочи имаше синкав отенък. Инак мека - с едно тръкване с четка за боядисване пада, но синкава... Някой знае ли това дали е хубаво или лошо и на какво може да се дължи? :?
Не се вижда много добре, но горе-долу така изглежда: https://photos.app.goo.gl/BjwVbTNx6CkCpuNx7
filmatoplo - майстор
:shock: :-D Нема такъв слон в наше село :wink:
judas - специалист
g.gushterov83, и при мен е така, май не е добър горивния процес.
gnt69 - майстор
нед яну 13, 2019 6:17 pmjudas написа:
g.gushterov83, и при мен е така, май не е добър горивния процес.
Дай му две единици вятър и ще се оправи.
Бе май не е от вятъра, Русе. Такос нещо не бях виждал. СДСто са завръща.
Какви са пелетите?
При мен вариациите са от снежно бяло, през слонова кост, та до светло сиво.
Слънчоглед люпиме.

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: