За момента мисля че реших проблема. Смених пелетите, и върви без проблеми. Лошото е че нямам много от тях и скоро пак ще трябва да ги сменям. Благодаря на всички които се отзоваха и писаха. Дано всичко да е безпроблемно. 
kamina.alba18kw написа:Пар 50 и 53 задават така наречените на прагове при горна и долна граница. При зададена темп на стаята 22,0 и пар 50-10 и 53-10 (при пар 50 и 53 една единица е равна на 0,1 градуса) ще затопли до 23,0 и ще угасне, и ще запали при 21,0. Знам, че е сложно, зора е веднъж да го схванеш.filmatoplo написа:Чистенето си е задължително ,наистина ако не може да изсмуква добре вентилатора летливите газове ще гръмне при поява на искра .те газовете са си на мястото но при слаб въздух те са с по висока концентрация .хаС предишни пелети нямаше толкова пушек преди да запали. Сега има и като запали и изчезва. И още нещо. Кой пар трябва да гледам: когато вдигне 1 гр над зададените тя зягасва, кое трябва да гледам кога ще запали. Дали също е 1 градус под зададената.Извинявайте, че ви натоварвам, но съм нов а имам голямото желание да се науча. За мен тази камина е цяла енциклопедия.
Значи три неща трябва да види .
Дозата при палене .
Въздуха при палене.
Почистване.