Как е възможно това?
Всички знаят, че за БГВ ползвам газов бойлер. Имам много газови бутилки защото имам и други уреди на газ и всеки е автономен. Част от бутилките са ми оборотни на Топливо, а другата част си ги зареждам на газ станция или на някоя бензиностанция. Миналата седмица се замислих, че бутилката на бойлера чукна два месеца и е на финала, а аз поради разни обстоятелства съм изхарчил всички резервни бутилки и нямам пълна. Седят наредени в коридора и само ги заобикалям. В момента нямам възможност да ги влача всичките и взех една на Топливо. Обмених я през деня и вечерта трампих тази на бойлера. Вътре се плицикаше още малко газ, но щях да я издухам на външния газов котлон. Влязох да си взема един бърз душ и той стана екстремно бърз. Водата съвсем хладка. Стана ми странно защото бойлера не бях го докосвал. Старата бутилка още не бях я изнесъл и само за проба прехвърлих вентила. Еми водата беше гореща почти на границата на търпимостта. Така си я бях настроил още когато я слагах бутилката средата на януари. Тази газ е заредена на колонка на Ема Транс. Та да си дойда на въпроса. Как е възможно това? Толкова ли е голяма разликата в смесите? По този начин ако пак си настроя бойлера, тази бутилка ще кара значително по-малко. 
Ако е студена бутилката( газта) пада рязко дебита от нея .
Да е такъв проблема?
Иначе със сигурност , ако не се спази съотношението пропан/бутан- да , пак има последствия.