В магазина на изхода от града в посока Русе ги има. Трябва да обърнеш на около 1 км и да завиеш в другата посока. Еднопосочни двулентови пътища са. Караш покрай болница Георги Странски и от там направо нагоре по баира тръгваш наляво на кръстовището за русе. Магазинът се вижда от ляво след близо 1 км.
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Su-37
- специалист
3262 мнения в "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения."
nelim
- специалист
nokoniko написа:genaid_03 написа:Колеги, има ли ефект от турболаторите?Има....на първа степен температурата на газовете около 70 даже и под 70 на 5та степен около 85.
Ти и в темата на грейко ми спомена и видях клипа, супер са станали, но може ли малко повече инфо?
От какво ги огъна, обикновенно арматурно желязо? какво фи, около какво я нави за да влезе в димогарните (колко е външния размер на "пружината") и колко са дълги? Стъпката каква е
Мисля си и аз да взема да направя такива, явно има голям ефект
nokoniko
- специалист
nelim написа:На водопроводна тръба половин цол съм навил на ръка арматурно желязо 6 мм. Пръчки дълги по 2 метра след навиването се получава около 80 см турболатор. Външен диаметър 40мм. Стъпката както стане...но стана добре. На клипа се вижда, че съм ги вързал по двойки с тел, без да подпира капака , за да си легне на въжетата.nokoniko написа:genaid_03 написа:Колеги, има ли ефект от турболаторите?Има....на първа степен температурата на газовете около 70 даже и под 70 на 5та степен около 85.
Ти и в темата на грейко ми спомена и видях клипа, супер са станали, но може ли малко повече инфо?
От какво ги огъна, обикновенно арматурно желязо? какво фи, около какво я нави за да влезе в димогарните (колко е външния размер на "пружината") и колко са дълги? Стъпката каква е
Мисля си и аз да взема да направя такива, явно има голям ефект
nokoniko
- специалист
nelim написа:Ей, супер, то всичко от подръчни средства и ги имам налични, само да спре да вали и аз ще навия едни да ги сложаКогато ги поставиш сподели как е положението. Тръбата трябва да я фиксираш за нещо да не се върти/аз я вързах за оградата/ и в единия край на тръбата направих дупка 7мм, за да застопоря пръчката, слагаш ръкавици и плътно по тръбата навиваш. Накрая като завършиш с навиването турболатора сам се охлабва от тръбата и се вади лесно. Само началото на пръчката, където си мушнал в 7милиметровия отвор го режеш с флекса, за да може да извадиш турболатора от тръбата. УСПЕХ.
Иначе да, видях че отгоре са вързани с тел за да не повдигат капака и да си уплътни във въжетата, супер е
Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература