Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ами отоплявам двуетажна къща, 5стаи два коридора и баня и тоалетна, с опция за още една стая?
seiko72 - специалист
нед яну 03, 2021 7:30 pmАндрей Добрев написа:
ИзображениеЗдравейте и за много години. Закупих лятото и аз една камина burnit comfort 25B.инсталораха я в началото на ноември запалиха я без проблем за 10мин.и готово, да обаче разхода беше доста голям и започнах да ръчкам по менютата, но по настройките на comfort+ а те не са точно същите. Аз имам 6 степени +автоматичната. В менюто има параметри които в инсталатор ските настройки на comfort+ ги няма. Камината няма стъкло. Вече влизам в час (горе-долу) молбата ми е, ако на кой има инсталационните настройки да ги даде. Надявам се да има някой с такава за сравнение. Благодаря! След малко ще прикача файл с управлението
здр напищи си настройките да ги видя ако може на лични , за да ти видя какъв ти е разхода.
LazarGanev - "Велик майстор"
нед яну 03, 2021 8:46 pmАндрей Добрев написа:
Ами отоплявам двуетажна къща, 5стаи два коридора и баня и тоалетна, с опция за още една стая?
Колко квадрата е това?
нед яну 03, 2021 8:53 pmseiko72 написа:
нед яну 03, 2021 7:30 pmАндрей Добрев написа:
ИзображениеЗдравейте и за много години. Закупих лятото и аз една камина burnit comfort 25B.инсталораха я в началото на ноември запалиха я без проблем за 10мин.и готово, да обаче разхода беше доста голям и започнах да ръчкам по менютата, но по настройките на comfort+ а те не са точно същите. Аз имам 6 степени +автоматичната. В менюто има параметри които в инсталатор ските настройки на comfort+ ги няма. Камината няма стъкло. Вече влизам в час (горе-долу) молбата ми е, ако на кой има инсталационните настройки да ги даде. Надявам се да има някой с такава за сравнение. Благодаря! След малко ще прикача файл с управлението
здр напищи си настройките да ги видя ако може на лични , за да ти видя какъв ти е разхода.
Здравей, ще ги напиша, но уикенда, просто отоплявам вила
нед яну 03, 2021 9:03 pmLazarGanev написа:
нед яну 03, 2021 8:46 pmАндрей Добрев написа:
Колко квадрата е това?
130
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами ако има изолация 10кВт са достатъчни, без изолация - 13кВт, ти си взел двойно, да има! И веднага у форума - що гори толкоз много, как да коригирам настройките?
нед яну 03, 2021 10:04 pmLazarGanev написа:
Ами ако има изолация 10кВт са достатъчни, без изолация - 13кВт, ти си взел двойно, да има! И веднага у форума - що гори толкоз много, как да коригирам настройките?
Ами, няма изолация и не си купувам нещата на своя глава. Питал съм, инсталаторите също казаха, че 13кв е малка.
Просто, попитах за сравнение дали някой има същата камина и ако може за инструкция на инсталатор.
ср дек 25, 2019 11:00 pmthe_fool написа:
Изображение

https://ibb.co/album/nh9S1F (хронологията им е в обратен ред)
Здравейте, преди дни открих същия проблем с втулката на Burnit 25 kw.
Намерих и месингова втулка в един интернет магазин и очаквам да бъде доставена тези дни и да я сменям, защото камината се ползва постоянно.
На сервиз в гр. Кюстендил не мога да разчитам (последния път ги чаках 10 дни в които "ей сега тръгваме", "утре в 9 сме при теб" и тн.)
Някой може ли да ми обясни как се сменя или да ми даде някакви насоки, ръководства или каквато информация има.
Благодаря предварително!
пон дек 02, 2019 3:12 pmgeorgiy2k написа:
79091187_2502385370033460_318145802620895232_n.jpg
пон дек 02, 2019 2:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон дек 02, 2019 9:01 amgeorgiy2k написа:
Здравейте,
От скоро съм собственик на Burnit Comfort 13 която е със 6 степени на работа. Във форума откривам само описание за настройка на тази която е с 5. Някой случайно да го има него или да сподели неговите настройки какви са?
Благодаря
Качи снимка на контролера!
Извинявай, дали имаш инсталационно те настройки на твоята камина?
seiko72 - специалист
нед яну 03, 2021 10:04 pmLazarGanev написа:
здр напълно сте прав, и аз се изхвърлих с една 25 кв нямам изолация ,и търся причината в радиаторите си , понеже ги купих големи и сега ги продавам за да оправя разхода и почти успях .

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: