Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Сервиза к'во вика?
nazista - напреднал
пон яну 27, 2020 1:12 amLazarGanev написа:
Сервиза к'во вика?
този в Бургас от който взех печката са сменили офиса и нямам идея къде са
LazarGanev - "Велик майстор"
Обаждаш се в Шумен, те ще го намерят или ще намерят друг начин.
burner - специалист
Продухай си шлауха на пресостата.
пон яну 27, 2020 1:03 amnazista написа:
здравейте
със Бърнит 13кв съм 2та година и от 1-2 дена при стартиране изписва ALT er 02 и не тръгва
разглобил съм я цялата чистих я и не работи!
-тествах по инфото тук нагревателя, вентилаторите и шнека и работят нормално
та остава да е датчик или този долу на тръбата за комина или този датчик със една шлауфка към комина дето отива
Помагайте приятели ! :prayer: :prayer: :prayer:

аз съм в Несебър
тел 0893806079
ако има майстори в района да звънят
Извади жиците на пресостата и ги допри една в друга, един вид да изолираш пресостата и така пробвай дали ще запали!
nazista - напреднал
вт яну 28, 2020 6:56 aml.ivanov88 написа:
пон яну 27, 2020 1:03 amnazista написа:
здравейте
със Бърнит 13кв съм 2та година и от 1-2 дена при стартиране изписва ALT er 02 и не тръгва
разглобил съм я цялата чистих я и не работи!
-тествах по инфото тук нагревателя, вентилаторите и шнека и работят нормално
та остава да е датчик или този долу на тръбата за комина или този датчик със една шлауфка към комина дето отива
Помагайте приятели ! :prayer: :prayer: :prayer:

аз съм в Несебър
тел 0893806079
ако има майстори в района да звънят
Извади жиците на пресостата и ги допри една в друга, един вид да изолираш пресостата и така пробвай дали ще запали!
Вчера я чистих основно и базиках настройките и взе че тръгна по-добре да бачка от преди
мерси на отзовалите се!
съб яну 25, 2020 4:09 pmkali3896 написа:
Здравейте .Трябва,ми кошничка за бурнит комфорт 13 кв.Никъде не мога да я намеря като резервна част.Дали ще стане от екоспар ?
Здравей,
Имам налична от 6мм хром-никел собствена изработка.
Здравейте ползвам камина burnit 25 kw с fumis контролера сложил съм и стаен термостат на параметър 76 съм задал 2 но камината работи 5 минути и гасне четох че трябва да се даде на късо AUX входа но незнам къде се намира ще съм благодарен ако ме светнете по въпроса
Здравейте ползвам камина burnit 25 kw с fumis контролера сложил съм и стаен термостат на параметър 76 съм задал 2 но камината работи 5 минути и гасне четох че трябва да се даде на късо AUX входа но незнам къде се намира ще съм благодарен ако ме светнете по въпроса
BlagoB89 - помощник
Здравейте на всички!

Имам малък проблем, който не мога да разбера как се е появил въобще. Камината си работеше нормално до преди няколко дни, откакто започна да вдига Т над зададената.
Не съм пипал нищо по настройките!!!

Пример:
Задал съм Т на водата 50С, камината си влиза в модулация при достигане на зададената Т , но не след дълго време я надвишава, като достига до 60С и поддържа между 57-60С.

Не влиза в режим на почистване и се налага ръчно да я изключа и почиствам на 12 часа. Иначе кинтейнерчето се препълва с пелети и достига до отвора на шнека, което е опасничко.

Ако някой има идея какъв би могъл да е проблема, моля да пише!

Благодаря!

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: