съб дек 07, 2019 9:41 pmton4o_1028_bg написа: Не само при вас майсторите са такива от обслужваща фирма а и тука в София е по същия начин много трудно със свързано с поддръжката и сервиза като за всяко посещение ти си искат Мисля че бяха 50 лв резултатът Не е кой знае какво но за това качество и Тази цена която сме купили съоръженията толкова при мен Аз за камината знам от моят кум който е много доволен и вече мисля че пет или шеста зима се топли с тази камина и около три тона пелети като поддържа 27 градуса вътре в помещенията на един етаж от къща с камина 24-ка с първото управление Аз съм с по новото управление пак 24-ка и втора зима сега се топля като миналата година гори 24 часа и какво ли не правих какво ли не четох Винаги ли се дава почти еднакъв разход От около два чувала за цялото време когато тури те са под нулата разбира се в останалото време има някакви малки икономи и затова в тоя форум Имам много да ти пиша Ама те май няма такива камини на тая марка аз събрах доста информация за управлението И ги пуснах тук за да сподели някои опит и да каже дали при него има някоя икономия но за самите грешки и за обслужването всичките сте прави доста нисък клас техника със своите проблеми определено за съжаление както всеки знае българинът като цяло винаги избира по-точно му се налага да избере тези техники Благодаря на момчето което е споделило за новото управление нещата не са кой знае колко различни и ще се пробва определено успех на всички и дано нямате много проблем и дано да не се налага да опирате до фирмата успех тази фирма Бул ген от къде са и Някой ако има координати на Добри програмист или така да се каже за настройки да кажа и сподели за София и около и околноститеКолко квадрата топлиш
съб дек 07, 2019 9:30 pmrock lady написа:За по сигурно и смени управлението според мен и ше си решиш проблемитепет ное 29, 2019 9:37 amBigduke написа: Здравейте.инаме камина от скоро.придобихме я заедно с имота.рабори една седмица нормално.след това се започна.достига зададените градуси и гаси.след като изстине и трябва да запали се включи звукова аларма и грешка е 04 след което започва да дими от всякъде.след изключване и отново включване тръгва.и така до следващия път.не съм имал до сега камина.не съм пипал по настройките за да не я пецакам повече.не знам дали може по зле.ако някой е имал такъв проблем и може да помогне ,ще съм благодарен.хубав ден на всички.При мен грешките са 12,03,02 и аз съм в чудо и не знам какво да правя.Истината е,че са боклуци и това са ми го казвали хора занимаващи се с котли на пелети.![]()