Когато търсих вентилатор незнаех как се казва.Затова търсих коминен вентилатор.Този който ползвам в момента е за вентилации.Издържа до 50°С по спомен но си направих сметката че ще се охлажда допълнително от студеният въздух.Дори и такъв ми излезе 230лв.След като незнаех какво да взема прецених че това е по-сигурно че ще ме издържи поне този сезон вместо да взема нещо за което ще треперя да не изгори.На всичкото одгоре се оказа че в Варна се намират прекалено трудно вентилатори за подобна цел.
нед дек 23, 2018 8:04 pmVarnap5 написа: Когато търсих вентилатор незнаех как се казва.Затова търсих коминен вентилатор.Този който ползвам в момента е за вентилации.Издържа до 50°С по спомен но си направих сметката че ще се охлажда допълнително от студеният въздух.Дори и такъв ми излезе 230лв.След като незнаех какво да взема прецених че това е по-сигурно че ще ме издържи поне този сезон вместо да взема нещо за което ще треперя да не изгори.На всичкото одгоре се оказа че в Варна се намират прекалено трудно вентилатори за подобна цел.Е, 5 лева за доставка няма да объркат бизнеса де.
Не те упреквам, за незнанието и че не си потърсил правилният вентилатор, а се чудя що не се информира навреме, а сега постовете ти наподобяват оправдания.
Наистина ми изглежда несериозно, от твоя страна. Дано само на мен и аз да съм в грешка.
Не е лично, да знаеш. Само дето за втори път ми правиш такова впечатление.