brum - майстор
Къщата е към приключване от вътре. Днес редихме контакти и пробивахме отвори за луничките. Другата седмица слагат ламината.

Обаче след всичко това се очаква да има яко чистене. Плочките по банята имат следи от латекс и от фугата (няма вода все още, та не е измито), прозорците и дограмата имат следи от строителни материали. Та търся фирма/бригада да изчисти баните, сервизните помещения, дограмите и тук-там други дребни работи.

Може ли препоръки за такива хора? Тези които бях чувал за тях ги няма след пандемията. Хората не пускали никой да им чисти домовете, а на тях това им бил основният бизнес. И преди да се заровя в интернета реших да питам за фирми с отзиви за работата им тук. За голямото село (София) иде реч.
шоп - майстор
чет юни 24, 2021 7:07 pmbrum написа:
. И преди да се заровя в интернета реших да питам за фирми с отзиви за работата им тук. За голямото село (София) иде реч.
Един съвет от мен: читавите фирми за почистване с София са големите фирми. 100% безплатно изпращат човек за оглед и изготвяне на оферта.
Мога да ти кажа името на фирмата, която при мен даде най-добра цена, а от към качество нямах забележки, но не е в духа на форума.
Та съвета ми е пусни нет търсачката. Звънни 5-6 телефона, ще дойдат 5-6 човека и ще ти изготвят БЕЗПЛАТНИ оферти.
Ако някои ти поиска пари за оглед го отсвирвай.

Попитай колко човека ще работят, с какви машини, препарати и колко часа/дни ще работят.
При мен след ремонт на етаж 100м2 работиха двама човека с няколко машини 2 дни х 4 часа.
brum - майстор
Хм, ако сроковете им са подобни е чудесно. 2 етажа по 100м2 са. Ако ги изчистят за 2-3 дни шапка им свалям :) .

Та пуснах ти ЛС за фирмата, ама ще поразпитам и аз малко. Тъпото е, че се напатих от бригади и сега търся обратна връзка от хора ползвали услугите преди да им се доверя. Нямам ни сили, ни нерви да се разправя ако нещо не е както трябва после...

Тема "Фирма за почистване след ремонт/строителство?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: