Жилището на най-малките
svetla
Ako razpolagata sas staq s razmeri 3m daljina , 3m. 6irina i visochina neznam to`no kolko no mislq che e 2,8m. kak bihte me posavetvali da q obzaveda kato imate vpredvid che e za juno6a na 13 godini.
KIBRIT - специалист
В началната страница на сайта има инфо и снимки на детски стаи !
masterdesign - напреднал
привет мила svetla, от позицията на майка на 10-годишен "юноша", мога да ти дам съвет, че в една детска стая на съвременно дете, освен легло и бюро, трябва да се предвиди място за TV, компютър, уредба и т.н., което определено изисква място за мебели, върху и във ще се помещава тази техника. Размерите на стаята на сина ми са 3/2.85м - горе-долу като във вашия случай, но цялата мебелировка съм си я проектирата сама, в резултат на което има достатъчно място за всичките тези "машинарии", тъй като е използвано под- и околорозоречното пространство, с две думи цялата стена е едно "мощно" бюро с лавици от двете страни на прозореца. В стаята има и гардероб и легло, даже и ракла. Предвид факта, че гардероба на един "юноша" не включва кой знае колко дрехи за закачалка, си мисля, че той може да е еднокрилен, където да се поставят такива дрехи, а за останала част от тях - просто използвай птосранството под леглото.
masterdesign - напреднал
относно материалите за направата на мебелите - въпрос на виждане. В момента на пазара има голям избор, аз лично съм заложила на естественото дърво. По въпроса за стените също - "разни хора, разни идеали", важното е да се харесва от обитателя на тази стая. Като майка се старая сина ми да има лукс и уют, за съжеление обаче не винаги ни се припокриват мненията по тези понятия. До скоро само правех забележки да я оправя и подрежда, което беше причина непрекъснато да се нервираме и аз, и той. Понякога имам чувството, че ако леглото му излипсва няма да му направи впечатление, но ако компютъра "хване крака" - тогава ще е трагедия за него :cry: малко тъжен факт, но к'во да правиш "това е положението Минке". Не съм си и помисляла да го лишавам от РС-то тъй като то е неотлъчна част от развитието на днешната младеж, само проконтролирвам времето на "седене зад компа" :) Понякога съм така :feuer:, друг път :shock: , но..... С две думи в стаята на дете на тази възраст присъстват нещата, които то би желало

Прикачен файл

SA400232.JPG
SA400232.JPG (73.02 KиБ) Видяна 12741 пъти
Светла, а какво ще кажеш за нещо подобно на това - http://www.thewallbedworkshop.com/wallbed1.htm ? Получих уверение, че е подходящо за по-малки стаи, освен това в цветовото изпълнение от сайта ми се струва подходящо за юноша :)
Andri01 - майстор
Светла ,а защо първо не опиташ да пишеш на нормалния език във България? Шльокавицата не е добър избор за който и да е сайт.А за този си има и изисквания,написани в правилата!!!
plamen6703 - майстор
Светла може да е оженила юношата и вече да е баба, все пак е отворила темата преди повече от 12 години :lol: :lol: ! :partyman:
Andri01 - майстор
Бах маа му,наистина-не видях датата. :? :partyman: :) :)
Virtex - майстор
Надали има смисъл да се пише вече в толкова стара тема :)

Тема "problem s detskata staq" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: