• 1
  • 2
От 1 юли до 1 септември 2012г. НаправиСам започва конкурс за най-интересен ремонт, статия или нещо изобретено от вас.
lov - майстор
Ми давай де развивай темата не показвай само кутийки. Имам една шепа ЕОП-ве доста оптика сега е момента да се навия да почна. :)

Ма по са ми интересни термокамерите. Тъй че ако може давай идеи.
soto - специалист
ето тук ще откриете кое как и защо https://airgun.org.ru/forum/viewforum.php?f=34...както и тук www.nightvisionforumuk.com. всичко е описано с подробности но трябва четене а как се сглобява термокамерата не можах да я намера по спомен беше испанец камерата беше купена от ebay от ролс ройс и я беше сложил на голф 2 или 3 когато я намер ще я пусна .
soto - специалист
тука вече си требе 3d принтер :supz:
soto - специалист
Както обещах испанеца какви ги твори http://www.xolmatic.com/xprojects/XE65/ ... Camera.htm това автоматично може да стане за прибор за нощно виждане .Подбираш монитор ,камера. захранване и държиш машина за куп пари но има и уловка камерата трябва да е от автомобил кадилак ......защо ли .....защото от камерата на кадилака можеш да свърбеш директнно монитор но тия дето са на бмв ауди ланд роувър имат код който код управлява четири модула един да не съвпадне и нищо няма да работи. Пинципно тази техника е военна разработка затова са затегнати нещата покрай монтиането на коли.... извинявам се за предния пост обърках автомобилите :?
  • 1
  • 2

Тема "Прибор за нощно виждане" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: