Нека намерим най-тънките цени.
pavelvasilev - специалист
Днес ми пристигна Райдърчето - пистолета за силикон и лепило за който писах по-назад в темата, масивна работа, тежък и зъбното бутало водач е метален, на снимката ми приличаше на пвц, с пиличката премахнах малко от корпуса на пистолета и парксайдската батерия щракна към бутона и заспа, ето снимки:

Изображение

Изображение

За тези пари си е супер, особено като работи перфектно със парксайдските батерии :)
Chefo77 - майстор
Амчи честито по този повод :D
oberst - специалист
Обиколка при жълтурите, които правят пластмасариите ни - https://youtu.be/biZu45aIb2c?si=c_qKlMYUpFzgZ_fB
пишман_майстор - майстор
Някой взе ли си от кауфлан големия прожектор? Ходих преди малко да си взема нещо мезенце и го видях, голяма кутия 109лв .
Не е евтин , но вероятно свети хубаво и силно. Има адаптер на ток и гнездо за батерия .
П.п. пистолет за силикон си е благинка . Това с натоплянето не го знаех и ще го пробвам, благодаря на колегата Чапара .
resistbody - майстор
Aз поръчах големия райдер, утре ще му е готов преходника за батерията за да си ползвам наличните батерии.. преходника ще е от луминисцентно розово, че това имам заредено на принтера и ме мързи да сменям :D

Някой има ли Аку нитачка на парксайд с която е готов да се раздели ?
Chefo77 - майстор
пон дек 16, 2024 8:36 pmresistbody написа:
Aз поръчах големия райдер, утре ще му е готов преходника за батерията за да си ползвам наличните батерии.. преходника ще е от луминисцентно розово, че това имам заредено на принтера и ме мързи да сменям :D

Някой има ли Аку нитачка на парксайд с която е готов да се раздели ?
Аз имам пневматична, на Abac, ако те интересува. Буквално нова е, на 20-30 нита.
resistbody - майстор
вт дек 17, 2024 8:57 amChefo77 написа:
Аз имам пневматична, на Abac, ако те интересува. Буквално нова е, на 20-30 нита.
За сега ще търся Аку, пневматична има един приятел ,ако не намеря АКУ докато почна обекта с нитовете ще се спъвам с маркучите..
mgbagera - специалист
Някой има ли мнение за машината за вакуумиране която пускат от утре?
ddenkov - специалист
нед дек 29, 2024 1:50 pmmgbagera написа:
Някой има ли мнение за машината за вакуумиране която пускат от утре?
Върхах я. Слаб вакуум иначе запечатва добре.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: