Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте, изместих изводите за мивката на друга стена с идеята да сложа малко шкафче. Сега жената иска да се сложи голям шкаф и изовидите се падат не централно а в единия ъгъл на шкафа. Въпроса ми е ще е проблем ли да останат така както са на снимката т.е дали тръбата за канала няма да пречи на затварянето на шкафа Изображение или да връщам ВиК майстора

Прикачен файл

20210324_132529.jpg
kozl - майстор
Повечето готови шкафове са направени за изводи в центъра, но има и такива при които няма значение къде са изводите.
По принцип шкафа не трябва да е с чекмеджета, защото там местата на изводите трябва да съвпадат с мястото определено от чекмеджетата. Та:
1. Има фирми за шкафове за бани, които ги изработват по поръчка и ще се съобразят с мястото на изводите. Щом е поръчково цената е по-висока :roll:
2. Купуваш шкафа и ако не стаа викаш ВиК специалиста да измества.
3. Търсиш готов шкаф с вратички и в гърба ще си изрежеш отвори за изводите. Аз така направех с готов шкаф с мивка като се наложи да резна и малко от рафта.
И обезателно шкафа от PVC, а не от МъДФ [-X
Svezar - специалист
Че той нашия шкаф няма гръб "фабрично" ,има само една разпънка в горния край ,че даже на нея се наложи да изрежа полукръг с боркороната за да пасне на извода за канала . Взимай какъвто шкаф си харесаш и дялкай смело със зегето :wink:
jekasus - майстор
sandw написа:
или да връщам ВиК майстора
Да.
Изводи за водата плътно към колената/две муфи ппр ф20/, канала по центъра на новата мивка/малко къртене, малко тръба и две дъги по 45гр./.
По-добре сега, отколкото да мислиш след плочките...

Тема "Въпрос за шкаф в банята" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: