Какво стоки бихте искали да пуснем, начин на доставка плащане и т.н.
lov - майстор
Бе не знам какво залитате по това МЕТРО но точно в Плевенското спрях да влизам след като установих на няколко пъти че персонала е почти два пъти повече от клиентите вътре и същите неща в нормалните магазини са по евтини. Това че пускат по някоя промоция от време на време хич не ме трогва. Същите се въртят и в другите магазини.
kuger - майстор
Моите пет пари: Имам карта, на мое име, като е издадена на фирмата на роднина. Да, ама "родата зарина огъня". Отивам преди два месеца, регвам картата на четеца им, ама нъц, не ми отваря прангите. Викам мацето, тя чука няколко бутона на компа и влизам. Пазаря си, отивам на касата и пак "нъц", нямало ги данните в картата /пак "мацето", оправих се/. Явно повече няма да ходя там.
А помните ли едно време, задължително беше сметката да е минимум 50 лв.?
Още нещо, как пазарят стотиците на ден макета екскурзианти, дето автобусите им пълнят паркинга? Дали имат карти? Като знам какви опашки стават на бариерата.
kr1100 - майстор
@ "Още нещо, как пазарят стотиците на ден макета екскурзианти, дето автобусите им пълнят паркинга? Дали имат карти? Като знам какви опашки стават на бариерата."
При нас им издават временни карти / листчета с щрих код/ И н гърци и на румънци и разни араби, като гледам лятото и на руснаци. С хартийката на касата , с четеца и парарта в касата.Образуват големи опашки, вдигат голяма врява /без руснаците/ , блъскат се като овце

Тема "МЕТРО карти" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: