• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
preslav - майстор
Отвори линка на Лазар, най-горе в дясно има телефон на фирмата производител и продавач.
bat_al_a - специалист
Работил съм с доста изолационни материали, но от течната гума акрофлекс, съм най-доволен. Лесно се полага и има изключителна еластичност, която е много важна за циклите зима/лято. Имам наблюдения за обекти изолирани преди повече от 10год. не са мръднали, е малко се е позацапала отгоре ама то с тези кални дъждове е нормално.
вт сеп 05, 2017 8:59 pmkopaiko написа:
Здравейте предстои ми изолиране на гаражна плоча. Спрял съм се на варианта течна гума.Дилемата е на коя фирма да е продукта:Акрофлекс на Вълков или Hidrostop на GBC promaster.Цените са почти еднакви.Акрофлекса е 20кг. а Хидростопа е 15л.
Здравейте, понеже виждам че сте търсили мнение преди 7години , да попитам ако сте избрали на Вълков дали сте доволен , има ли си още свойствата и като цяло как изглеждат нещата
вт сеп 05, 2017 9:12 pmЧираче написа:
Ползвал съм на Вълков, и за сега съм доволен. Другата не я знам. Спазвай инструкциите.
Здравейте, да попитам дали все още всичко е наред със изолацията която се правили . Понеже мисля да я нанасям на една козирка на стълбище и се чудя дали е добър избор . Няма нужда от боя или нещо такова след тази гума нали така ?
пишман_майстор - майстор
Аз мацах от тая на Вълков преди години. Доволен съм много. Но с едно уточнение : да не се рине сняг с лопата по плочата . При мен е на две тераси, едната доста голяма, втората "нормална" по размер. Ходим по нея , но не ринем снега с лопата, то отделно и скоро не е имало, но....
Засега нито отлюспено има , нито и съществена промяна има на цвета ( оцветена в сиво) .
Нанесох седем слоя през ден сутрин рано ( да не е напечена плочата) . Основата да се почисти много добре , да се грундира и се маца смело с валяк/баданарка .
kopaiko - специалист
При мен на доста места стана на юфка и се бели,както и да не се качваме на плочата.Не мисля да повтарям с вълков.
silent - майстор
Ползвал съм на Вълков за мазане на покрива който е с плоски азбестови керемиди. При силен дъжд течеше единия скат. Минаха 5,6 години може и повече не е прокапал. Не съм се качвал да гледам в как изглежда след толкова години. Лошото е че намазания скат спря да диша и има конденз от към подпокривното ма е по-добре от течащ покрив ремонтиран със 100лв. Конденза ме спря да не омацам и другия скат. Като цяло препоръчвам.
пон юни 10, 2024 6:23 pmsilent написа:
...намазания скат спря да диша и има конденз от към подпокривното ма е по-добре от течащ покрив ремонтиран със 100лв. Конденза ме спря да не омацам и другия скат. Като цяло препоръчвам.
Измисли някакво проветрение, ако конструкцията е дървена!
silent - майстор
Метална е основната носеща част..Те затова навремето като деца като рисувахме къщи слагахме по едно кръгло прозорче на подпокривното. Като санирах преди години можех да оставя прозорче ма не се сетих, а както казах преди време не ми се работи много вече. Написах го все пак да се има впредвид и това следствие.
  • 1
  • 2

Тема "Коя течна гума да избера?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: