Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
hygro - майстор
 1. Не се допуска каквато и да е злонамереност в съобщенията, както и такива с груб, оскърбителен, заплашителен, вулгарен или унизителен характер или нарушаващи законите или моралните норми. Показвайте респект към другите потребители.
 2. Не публикувайте линкове към съдържание, което не съответства на настоящите правила.
 3. Подклаждането на излишни спорове, флеймът, насаждането на неприязън и неприемлива емоционалност не се допускат. Персонални оплаквания или лични проблеми се поставят в лични съобщения към модераторите или администраторите, а не в публичната част на форума.
 4. Пишете на кирилица. Пишете на български. Допуска се изключение за имена и изрази, които нямат пряк превод на български. Пишете граматически правилно. Използвайте средствата за графично оформление на текста, като емотикони, начертание, цвят и др. пестеливо и оправдано. Пишете с главни и малки букви.
 5. Не се допускат съобщения, некасаещи тематичния характер на форума. Не се допускат безсмислени съобщения, нито такива, поставящи под въпрос здравия разум.
 6. Не се допуска директна или индиректна безплатна реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума.
 7. Бъдете пестеливи при публикуване на снимки и включвайте само такива, които имат директна връзка с обсъжданата тема. Не се допускат снимки, чиито размер нарушава графичния макет на форума.
 8. Когато отваряте нова тема или задавате въпрос, изберете по възможност кратко заглавие, максимално добре характеризиращо естеството на темата. Не озаглавявайте темите с безсмислени заглавия, като "Въпрос" ,"Моля за съвет","Помогнете" или "Имам проблем". Заглавието задължително трябва да бъде изписано граматически правилно.
 9. Формулирайте въпросите и отговорите си кратко и ясно. Проверете дали на въпроса вече не е отговаряно. Проверете дали го пускате в правилния раздел. Проверете дали текстът не нарушава писаните и неписаните правила на форумното общуване. Не се допуска публикуването на едно и също мнение в повече от един раздел.
 10. Когато отговаряте, водете се от принципа, да бъдете максимално полезни. Изказвайте се ясно и адекватно. Въздържайте се от излишни коментари и необосновано протяжни обяснения. Стремете се да не повтаряте казаното от потребителите преди Вас. Тези правила касаят изказванията по същество и нямат за цел да направят форума стерилен — чувството за хумор е изрично желано.
 11. В цитатите включвайте само тези части от мнението на потребителя, които коментирате. Не цитирайте мненията, които се намират непосредствено преди вашето. Изключение се допуска, ако вашето мнение е първо на следваща страница в темата.
 12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
 13. Изображенията трябва задължително да бъдат прикачени към мнението като приложения или да бъдат включени в съдържанието чрез [img]-таг. Безпричинното поставяне на линкове към изображенията затруднява работата с форума и е основание за изтриване на мненията. Размерът на снимките не трябва да нарушава графичния макет на страницата.
 14. Настоящият текст не изчерпва нормите за поведение във форуми. За обстоятелства, неупоменати тук, администраторите и модераторите ще ви информират при необходимост. В случай на въпроси или неясноти, можете да се обръщате към тях чрез лични съобщения.
 15. Указанията на модераторите имат задължителен характер. Тълкуването и прилагането на тези правила е изцяло в тяхната компетентност. Публични дискусии относно начина на прилагането или неприлагането им не се допускат. Решенията им могат да отменят единствено от администратора. Начинът на поддръжка на форума е от компетенцията единствено на собственика на сайта и не подлежи на коментар.
В случай, че установите, че съобщението ви е премахнато, редактирано или преместено, вижте основанията за това:

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=19655

Нарушаването на който и да е от текстовете горе може да бъда основание за прекратяване на достъпа ви до форума или до други мерки.
Тани - модератор
Допълнение към правилата!

16. Регистрацията в този форум е доброволна. Всеки който се е регистрирал, е длъжен да се запознае с правилата за публикации във форума и да ги спазва. Публикуването на мнения също е доброволно и споделената информация и снимки остават публична собственост след като веднъж са публикувани. Ако някой иска да прекрати членството си във форума, начина е просто да спре да пише. Всичко публикувано до този момент си остава за ползване от останалите потребители и няма да бъде изтрито или променяно, дори автора им да желае това , ако не е в нарушение на правилата!

Тема "Общи правила за ползване на форума" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: