Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте!
Закупих си камера за видеонаблюдение, но не съм много на ясно с тези неща.
Препоръчайте ми фирма за монтаж на видеонаблюдение в гр. Ловеч.
Камерата я поръчах от тук:
https://camera-bg.com/kameri/vanshni-kameri/
Първата черната камера, дето е двойна.
Казаха ми, че е лесна инсталацията но бих предпочел някой който разбира да ми свърши работа.
Ако някой е слагал такава камера, моля да си каже мнението.
Благодаря предварително!
MamaMy - майстор
Фирмите слагат техни си камери едва ли някой ще се навие само за единия монтаж, а цената ще е все едно ти е продал и камера. Все едно да идеш на ресторант, да си носиш вино, ракия, пържоли, лук, домати и да помолиш готвача само да ти ги сготви. Дали ще намериш такъв ресторант?
Колегата е от Левски, но работи в цялата страна. Занимава се основно със системи за видео наблюдение, монтаж, абонамент, поддръжка. Ще ти дам телефон на лични. Може и да се навие да дойде. Чуйте се!
Rakeem - специалист
Аз съм слагал, изисква ток и интернет(кабел или уай-фай) останалото е през приложението и всяко лапе на 15+ ще ти я настрои срещу 5лв. за цигари.
Да успях да я настроя, за сега без да я монтирам. Наистина беше доста лесно. При мен проблема ще е в прокарването на тока. Тия дни ще реша какво да правя. Благодаря!
lyubohar - майстор
Важно е къде и какво ще наблюдавате.Ако сте в собствене къща става,
но ако е в кооперация трябва разрешение поне от съкооператорите.
hidrazin - майстор
И да е в собствена къща може да гледа САМО неговия си двор и оградите ама отвътре.
Не може да гледа къщата, двора ... на комшиите.
Не може да гледа и извън неговата ограда - улици, тротоари и дори неговата кола ако е паркирана на улицата.
:partyman:

Тема "Монтаж на видеонаблюдение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: